"Дотор махны зохистой хэрэглээ" сэдэвт сургалтад хамрагдав.

2019 оны 01 дүгээр сарын 09-ний  өдөр “Дотор махны зохистой хэрэглээ” сэдэвт танилцуулга хэлэлцүүлэгийг Хөдөө аж ахуйн нэмүү өртгийн сүлжээг дэмжих газар, ШУТИС-ийн Үйлдвэрлэл технологийн сургууль, "Little sheep" Hot pot Галериа салбартай хамтран зохион байгууллаа.  “Мал аж ахуйн салбарын өртгийн сүлжээг дэмжих хүрээнд дотор мах, дайвар түүхий эдийг боловсруулан, ашиглах хүрээг нэмэгдүүлэх, зохистой хэрэглэх зарим арга замыг мал төхөөрөх, мах боловвсруулах үйл ажиллагаа эрхлэгчид, хэрэглэгчдэд танилцуулж, мэдээлэл солилцох, хамтын ажиллагаа уялдуулах” талаар сургалт зохион байгуулж тус сургалтад эрүүл ахуйч О.Номин-Эрдэнэ оролцлоо.