Сургалтад хамрагдлаа

Хүнсний аюулгүй байдлын үндэсний лавлагаа лаборатиороос Жайка буюу япон олон улсын хамтын ажиллагааны байгууллагын сургалт төгсөгчдийн холбоотой хамтран 12 дугаар сарын 01-ний өдөр  зохион байгуулж буй "Хүнсний аюулгүй байдлыг хангах нь" сургалтад эрүүл ахуйч Ц..Мөнхтуяа хамрагдлаа. Сургалтаар хүнсний эрүүл ахуйн шаардлага,  аюулгүйн үзүүлэлтүүд ур чадварын сорилт хүнсний түүхий эд бүтээгдэхүүний хими биологийн бохирдол ерөнхий шаардлагын талаар ойлголт мэдлэгээ нэмэгдүүлсэн.