Хэлэлцүүлэгт хөтөлбөр

 "Мах, махан бүтээгдэхүүний үйлдвэрлэл, худалдаанд мөрдөх техникийн зохицуулалт" хэлэлцүүлэгт эрүүл ахуйч Л.Түмэнжаргал оролцов.  Хэлэлцүүлэгт Монголын Махны Холбооны менежер И.Баттогтох ,ХХААХҮЯ-ны Хөнгөн үйлдвэрийн бодлогын хэрэгжилтийг зохицуулах газрын Худалдаа, нийтийн хоол, үйлчилгээний зохицуулалтын хэлтсийн дарга О.Онон, SECiM төслийн үндэсний зохицуулагч Г.Ганхөлөг, SECIM2 төслийн Махны нэмүү өртөгийн зөвлөх С.Энхбаяр нар оролцож мал төхөөрөх, мах ангилж савлах, мах боловсруулах үйлдвэрийн барилга байгууламж, тоног төхөөрөмжид тавигдах шаардлагын талаар хэлэлцэв.